Allereerst zal ik mij even voorstellen: Ik ben Mariella, 34 jaar en woon in Alphen aan den Rijn. Samen met mijn man Arie hebben we 2 zoons, Sem van 5 jaar en Mees van 10 maanden. Ik ben al 12,5 jaar werkzaam als juf in het basisonderwijs.

Daarnaast hou ik ervan om met vriendinnen uit eten te gaan, naar de film, thuis met de kids bij iemand een theetje doen of naar de binnenspeeltuin. Met Arie ga ik ook graag uit eten, naar een musical of lekker shoppen.

De reden waarom ik deze Mama balans blog maak, is dat ik andere moeders wil helpen. Tips/ advies, maar vooral herkenning geven met mijn verhaal. Want het moederschap is niet alleen maar leuk. Het is regelmatig zwaar, loodzwaar. En dat mag geuit worden. Nee ik vind zelfs dat dat geuit MOET worden! Schaam je niet, je bent niet de enige. Al lijkt dat soms wel als je op Facebook of Instagram kijkt. Maar niks is minder waar. Geloof me….

Herken je jezelf in mijn verhaal? En wil je graag wat advies of steun? Contact me dan gerust! Ik help je graag! Dat is mijn doel ook met deze blog #mamabalans